Különleges pillanatok Visa prémium kategóriás kártyákkal

Különleges kedvezmények és speciális előnyök a Visa Gold, Platinum, Infinite Lakossági és Üzleti kártyákkal rendelkező Ügyfeleinknek.

Visa Prémium Program

A Visa Gold, Platinum, Infinite Lakossági és Üzleti kártyákkal kényelmesen és biztonságosan fizethet szerte a világon. A prémium kategóriás Visa kártyákat azonban mostantól arra is használhatja, hogy részt vegyen vele programunkban, éljen a partnervállalataink által kínált nagyszerű előnyökkel és különleges kedvezményekkel. 
VISA CONCIERGE

A kényelemes mindennapokért 

Szülinapi buli szervezés, mozijegy vásárlás, autókölcsönzés, házhoz szállítás vagy otthoni takarítás. Legyen szó szinte bármiről, elég egy telefonhívás és megoldjuk a problémáit Ön helyett.

visa premium merchant offers
Visa partner ajánlatok

A páratlan kedvezményekért 

Válogasson kiemelt partnereink exkluzív ajánlatai között, és engedje, hogy a nagyszerű kedvezményeik gondoskodjanak az Ön zavartalan kényelméről és elégedettségéről.

visa sports tile
VISA SPORT & SZABADIDŐ

Az aktív
kikapcsolódásért
 

Fedezze fel az exkluzív sportolási és szabadidős lehetőségeket a Visa Prémium programjával és élvezze a mozgalmas mindennapok örömeit!

VISA EGÉSZSÉG

Az elengedhetetlen jóllétért  

Őrizze meg egészségét könnyedén! Mi segítünk, legyen szó átlagos jellegű egészségügyi kérdésről, telefonos konzultációról, vizsgálatokról vagy orvosi ellátás megszervezéséről.

visa hotels dot com
VISA UTAZÁS

A felhőtlen
vakációért
 

Élvezze számtalan szálloda exkluzív ajánlatait, felülmúlhatatlan kényelmét, használja ki a legkedvezőbb szállás árakat, és bízza ránk a késő vagy törölt repülőjáratát!

VISA KULTÚRA

A felejthetetlen élményekért * 

Segítünk, hogy ne maradjon le az Önnek legfontosabb eseményekről. Válassza a Visa Prémium Program által kínált exkluzív rendezvényeket, és legyen részese életre szóló élményeknek!