• Különleges pillanatok Visa prémium kategóriás kártyákkal

    Különleges kedvezmények és speciális előnyök a Visa Gold, Platinum, Infinite Lakossági és Üzleti kártyákkal rendelkező Ügyfeleinknek.

Visa Prémium Program

A Visa Gold, Platinum, Infinite Lakossági és Üzleti kártyákkal kényelmesen és biztonságosan fizethet szerte a világon. A prémium kategóriás Visa kártyákat azonban mostantól arra is használhatja, hogy részt vegyen vele programunkban, éljen a partnervállalataink által kínált nagyszerű előnyökkel és különleges kedvezményekkel. 
VISA CONCIERGE

A kényelemes mindennapokért

Szülinapi buli szervezés, mozijegy vásárlás, autókölcsönzés, házhoz szállítás vagy otthoni takarítás. Legyen szó szinte bármiről, elég egy telefonhívás és megoldjuk a problémáit Ön helyett.

Visa partner ajánlatok

A páratlan kedvezményekért

Válogasson kiemelt partnereink exkluzív ajánlatai között, és engedje, hogy a nagyszerű kedvezményeik gondoskodjanak az Ön zavartalan kényelméről és elégedettségéről.

VISA SPORT & SZABADIDŐ

Az aktív
kikapcsolódásért

Fedezze fel az exkluzív sportolási és szabadidős lehetőségeket a Visa Prémium programjával! Élvezze a mozgalmas mindennapok és az aktív kikapcsolódás örömeit a garantáltan legkedvezőbb ajánlatokkal!

VISA EGÉSZSÉG

Az elengedhetetlen jóllétért

Őrizze meg egészségét könnyedén! Mi segítünk, legyen szó átlagos jellegű egészségügyi kérdésről, telefonos konzultációról, vizsgálatokról vagy orvosi ellátás megszervezéséről.

VISA UTAZÁS

A felhőtlen
vakációért

Élvezze számtalan szálloda exkluzív ajánlatait, felülmúlhatatlan kényelmét, használja ki a legkedvezőbb szállás árakat, és bízza ránk a késő vagy törölt repülőjáratát!

VISA KULTÚRA

A felejthetetlen élményekért *

Segítünk, hogy ne maradjon le az Önnek legfontosabb eseményekről. Válassza a Visa Prémium Program által kínált exkluzív rendezvényeket, és legyen részese életre szóló élményeknek!