Kiegészítő adatvédelmi tájékoztatás

Globális fizetés technológiai vállalatként a Visa számos szerepet tölt be. Amikor szolgáltatóként járunk el a Visa kártyakibocsátók és kereskedők irányában, csak azokat a személyes adatokat gyűjtjük és használjuk, amelyeket az ügyfeleinkkel kötött szerződések megengednek. Ha kérdése van arról, hogy ezek a vállalatok miként kezelik az Ön személyes adatait, vagy a jogait kívánja gyakorolni, kérjük, keresse meg közvetlenül őket. Ha például Ön készpénz visszatérítési vagy hűség-ajánlatokra jelentkezett pénzügyi intézményénél vagy kereskedőjénél, kérjük, ezen vállalatokat keresse meg a további információkért.

A következő hivatkozások további tájékoztatást nyújtanak arról, hogy milyen jellegű információkat kezelünk. Ezen hivatkozások alatt Önnek lehetősége van arra is, hogy adatvédelmi döntéseit meghozza.  Amennyiben kérdése van, bármikor megkereshet minket.

Globális adatvédelmi nyilatkozat

Ha szeretné elolvasni a Visa Globális adatvédelmi szabályzatának teljes szövegét, illetve a regionális szabályzatokat, kattintson az alábbi hivatkozásra.
The Visa sign outside the Foster City, California office.