Kiegészítő adatvédelmi tájékoztatás

Globális fizetési technológia vállalatként a Visa számos szerepet tölt be. Amikor szolgáltatóként járunk el a Visa kártyakibocsátók és kereskedők irányában, csak azokat a személyes adatokat gyűjtjük és használjuk, amelyeket az ügyfeleinkkel kötött szerződések megengednek. Ha kérdése van arról, hogy ezek a vállalatok miként kezelik az Ön személyes adatait, vagy a jogait kívánja gyakorolni, kérjük, keresse meg közvetlenül őket. Ha például Ön készpénzes visszafizetési- vagy hűség-ajánlatokra jelentkezett a pénzügyi intézményénél vagy kereskedőjénél, kérjük, ezen vállalatokat keresse meg a további információkért.

A következő hivatkozások segíthetnek Önnek, hogy további tájékoztatást kapjon azokról az információkról, amelyeket kezelünk. Ezek a hivatkozások lehetővé teszik az Ön számára azt is, hogy adatvédelmi döntéseket hozzon.  Amennyiben kérdése van, bármikor megkereshet minket.

Globális adatvédelmi nyilatkozat

Ha szeretné elolvasni a Visa Globális adatvédelmi szabályzatának teljes szövegét, illetve a regionális szabályzatokat, kattintson az alábbi hivatkozásra.

Lépjen kapcsolatba a Visa Globális adatvédelmi irodával

The Visa sign outside the Foster City, California office.