• Mindenkit elfogadni, mindenhol

  Egy sokszínű és befogadó munkahely, ahol mindenkinek van helye.

 • Nemzetközi Nőnap

  A nemzetközi nőnap alkalmából nézze meg, hogyan támogatjuk a bátor, fiatal vállalkozó nőket üzleti terveik megvalósításában.

 • Springboard Initiative: lehetőség a kibontakozásra

  A Visa összefogott a Springboard Initiative kezdeményezéssel, hogy technológiai karrierlehetőséget biztosítson az Öböl-régió területén élő hátrányos helyzetű fiataloknak

 • Hozd be a gyermeked egy napra a munkahelyedre!

  Nézze meg, ahogy több mint 800 gyermek és a Visánál dolgozó szüleik eltöltenek egy napot a VISA központjában, ahol inspiráló élményeket gyűjthettek, megismerhették a Visa üzletvitelét és betekintést nyerhettek a jövő technológiai innovációiba.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Mindenki számít


Mindenkinek van egy története

Az univerzális mindenkit, mindenhol elfogadunk megközelítés nem csak márkánk ígérete, hanem vállalati kultúránk alapja is. Elősegítjük az őszinte bevonáson alapuló kultúrát a munkahelyi elégedettség előmozdítása, az eltérő gondolkodás, kultúra és életstílus támogatása érdekében. Együttműködve vidáman, ésszerű és inspiráló módon dolgozunk. Ismerkedjen meg négy alkalmazottal, akik a Visa családot különlegessé teszik.

Alkalmazotti forrás csoportok

Azonnal része lehet közösségünknek, ha csatlakozik valamelyik Alkalmazotti forrás csoporthoz (ERG) és az egyik globális Különbözőség és bevonás részleghez. Az ERG csak az egyik módja annak, hogy az Ön kulturális örökségében, életvitelében vagy érdeklődésében osztozó emberekkel kerüljön kapcsolatba. Ezek a csoportok elősegítik alkalmazottaink tulajdonságainak, tehetségének és hozzájárulásának jobb megértését.

Mindenki tanul és fejlődik

Az Ön Visa élménye többet jelent a napi munkájánál; új lehetőségeket teremt a tanulásra és növekedésre, izgalmas projekteket kínál, és olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik törődnek a karrierjével és segítik a lehető legmagasabbra feljutni. Kicsi cég vagyunk, de mély nyomokat hagyunk, ahol az Ön hatása hatványozottan számít - és a munka közbeni tanulás és új képességek elsajátítása nem is lehet kérdés.

Mindenki megtapasztalja az életet

Megértjük, hogy történnek dolgok az életben. Értékeljük a teljes személyiséget, és azt szeretnénk, hogy egyensúlyban érezze magát a megfelelő prioritásokkal.

Mindenkinek van hatása


Mindenki elszámoltatható


Mindenki összekapcsolódik

Elkötelezett, a sokszínűségre törekvő munkaerő-felvételi csapatunk szoros kapcsolatban áll olyan hálózatokkal, szervezetekkel és egyetemekkel, amelyek diákokat, szakembereket, nőket és etnikai kisebbségeket vesznek célba. Szándékosan keressük annak a lehetőségét, hogy olyan felkavaró, úttörő és kockázatvállaló emberekből alakítsunk ki közösséget, akiket elbűvöl az életeket megváltoztató új technológia, és akik szeretnék felvállalni a világ üzleti életének a megváltoztatását. Ez csak néhány példája azoknak a szervezeteknek, akikkel összhangban állunk:

Visa által elismert

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Kövessen minket az Instagramon és fedezze fel saját Everywhere-jét!

Csatlakozzon ma a Visa csapatához!

Folyamatosan keressük a legjobb tehetségeket.