• A Visa társadalmi hatással kapcsolatos kezdeményezései

    A Visa elkötelezett a befogadó, méltányos és fenntartható gazdasági növekedés előmozdítása mellett, hogy mindenki mindenhol fejlődhessen.

Azt szeretnénk, hogy mindenki mindenhol fejlődhessen

A Visa társadalmi felelősségvállalása keretében azon dolgozik, hogy előmozdítsa a befogadó, méltányos és fenntartható gazdasági növekedést mindenki számára, mindenhol. Arra összpontosítunk, hogy olyan kezdeményezéseket ösztönözzünk, amelyek kihasználják hálózatunk méretét, termékeinket, pénzügyi erőforrásainkat, valamint alkalmazottaink szakértelmét és elkötelezettségét. Célunk, hogy elérjük a hagyományosan rosszul kiszolgált rétegeket, hozzáférést biztosítva számukra olyan erőforrásokhoz, amelyek elősegítik gazdasági megélhetésük, vállalkozásaik és közösségeik helyzetének javítását.

Kisvállalkozások

50 M

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy 2023-ig világszerte 50 millió kis- és mikrovállalkozást támogassunk digitális technológiával a digitális egyenlőség előmozdítása érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

Méltányosság és bevonás

500 M

Elértük azon célunkat, hogy 2020-ig 500 millió, banki szolgáltatásokhoz hozzá nem férő / kevéssé kiszolgált ember számára hozzáférést biztosítsunk a digitális fizetési számlákhoz, és tovább folytatjuk a munkát.

Közösség

85 %

A 2021-es pénzügyi évben már alkalmazottainknak 85%-a részt vett azokban a Visa programokban, amelyek célja, hogy közösségeinknek visszaadjunk.


Kiemelt programok és partneri együttműködések


Alkalmazottak, akik változást hoznak

A Visa ösztönzi és támogatja az alkalmazottakat abban, hogy számukra inspiráló módon tudjanak hatni környezetükre, akár önkéntes munkával, akár a rászoruló emberek és közösségek segítésével.

Visa Alapítvány