Fedezze fel, milyen lehetőségek állnak Ön előtt

Milyen jövő vár a kereskedelemre? Milyen termékeket keresnek az ügyfelek? Melyek a jövőbe tekintő pénzügyi intézmények valódi lehetőségei? A Visa innovációs központjaiban világszerte azon dolgozunk, hogy ezeket a kérdéseket megválaszoljuk, és elősegítsük, hogy ügyfeleink meghatározzák és kidolgozzák azokat az ötleteket, amelyek vállalkozásukat előreviszik.

Látogasson el központjainkba

Innovációs központjaink és stúdióink a világ minden részén megtalálhatók. Minden egyes ilyen központ a helyi kultúrához és trendekhez kötődik, lehetővé téve számunkra, hogy olyan termékeket és megoldásokat jelöljünk ki, tervezzünk meg és szállítsunk le ügyfeleink számára, amelyek egyediek az üzleti tevékenységük terén, és az ügyfeleik igényei alapján készülnek.

Dubaj + Nairobi

A kereskedelem jövőjének és az új technológiák vásárlásra, fizetésre és a fizetés fogadására gyakorolt hatásának kiemelése.

San Francisco + New York

Innovációs központjaink célja, hogy elősegítsék az együttműködést és elmélyítsék az általunk legértékesebbnek tartott kapcsolatokat.

Miami

Üdvözöljük központunkban, ahol mindennek az alapja az együttműködés, és ahol kapcsolataink elmélyítése által egy jobb jövőt építünk.

Szingapúr

Átjáró az ázsiai és csendes-óceáni térségbe: nyitott és együttműködő tér a kereskedelem jövőjének felfedezésére, tervezésére és fejlesztésére.