Tapasztalatunk

A CEMEA Innovációs Központ az emberközpontú tervezés elveit alkalmazza, és a régió egyedi innovációs igényeinek kielégítésére összpontosít. Azáltal, hogy több mint 7 éve az innovációs központok globális hálózatának részesei vagyunk, rengeteget tanultunk, és partnereinkkel együttműködve kézzelfogható, ügyfélközpontú megoldásokat dolgoztunk ki. 10 000 négyzetméter alapterületű létesítményünk egy nyitott és együttműködő tér, amelynek célja, hogy kiszolgálja az ügyfeleket és a partnereket Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a készpénz nélküli gazdaság kiépítése céljából.

A CEMEA területen kínált látogatástípusok

Innovációs tapasztalat

Ismerje meg a legfontosabb trendeket, technológiákat és a Visa innovációt ösztönző lehetőségeit virtuálisan vagy fizikai tereinkben.

Felfedezés

Mélyedjen el a kulcsfontosságú innovációs témákban, és építsen ki egy közös innovációs ütemtervet.

Közös alkotás

Digitális termékfejlesztési sprint, amely a felhasználó által jóváhagyott prototípust, megoldásarchitektúrát és a kísérleti programhoz vezető útvonalat biztosítja.

Design sprint

Professzionális tervezési szakértelem a gyors prototípus-készítéshez, a szakmai workshopokhoz és a felhasználói élmény érvényesítéséhez.

A felhasználói élmény épségének ellenőrzése

Professzionális tervezési szakértelem a gyors prototípus-készítéshez, a szakmai workshopokhoz és a felhasználói élmény érvényesítéséhez.


Dubai Innovációs Központ 

Cím: Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Al Falak Street, Al Sufouh 2, Dubai Media City

Nairobi Innovációs Stúdió