GYIK a Visa „Click to Pay” – egyszerű, intelligens és biztonságos online fizetési szolgáltatáshoz

Tudnivalók a Visa „Click to Pay” szolgáltatásról

A Visa „Click to Pay” szolgáltatás a Visa online fizetési élménye, amely a legújabb e-kereskedelmi iparági sztenderdekre – EMV biztonságos távoli kereskedelem– épül. A vásárláshoz többé nem kell 16 számjegyű kártyaszámot megadnia, jelszavakat keresgélnie vagy hosszú űrlapokat kitöltenie. Az egyszerű, intelligens és biztonságos online fizetéshez csak kattintson a Visa fizetésre, amikor megjelenik a „Click to Pay”  ikon, amennyiben a Visa kártyával való fizetés elfogadott.

Első lépések

Első lépésként keresse meg a „Click to Pay” ikont  fizetéskor a résztvevő online üzletben, és fizessen a Visa, Mastercard, American Express vagy Discover kártyájával, ahol azokat elfogadják.

A másik lehetőség, hogy elmenti Visa kártyáit a „Click to Pay” szolgáltatásban az alábbiak szerint:

  1. Keresse meg és válassza ki a „Click to Pay” ikonját  a Visa kártyát elfogadó online üzletekben
  2. Állítsa be a Visa kártyáját a részt vevő kibocsátó bank honlapján vagy alkalmazásában
  3. Keresse fel a Visa „Click to Pay” szolgáltatás fogyasztói portálját

Biztonság és adatkezelés

Általános információk

Módosítások

A Visa „Click to Pay” szolgáltatásban módosíthatja Visa kártyáját és a kapcsolódó információkat:

  1. Amikor olyan online áruházakban fizet, amelyek elfogadják a Visa-t, és megjelenik a „Click to Pay” ikon 
  2. Visa „Click to Pay” szolgáltatás fogyasztói portálján

Felhasználónév tárolása

Igen, bekapcsolhatja ezt a funkciót, ha kiválasztja az „Emlékezzen rám” lehetőséget. Ezt követően nem lesz szükség az e-mail-címe és egy egyszer használatos kód megadására ahhoz, hogy hozzáférjen a Visa „Click to Pay” szolgáltatásban beállított kártyáihoz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a fizetést – nem kell megadnia a 16 jegyű kártyaszámot és az egyéb fizetési információkat. Az „Emlékezzen rám” opció minden olyan webáruház weboldalán működik, ahol a „Click to Pay” szolgáltatás ikonja  megjelenik, és ahol a Visa kártyák használhatók. Ez a funkció nem ajánlott megosztott eszközökhöz.

Visa Checkout felhasználóknak

Elképzelhető, hogy frissíteni kell mentett kártyáit, amivel a célunk az, hogy egyszerű, intelligens és biztonságos online fizetést kínáljunk Önnek, ha valahol „Click to Pay” ikonnal találkozik. Előfordulhat, hogy néhány jelenleg Visa Checkout szolgáltatást igénybe vevő felhasználónak az első vásárlást megelőzően újra azonosítania kell magát. A Visa vásárlási profilján tárolt összes Visa kártya használható ott, ahol a Visa kártyát elfogadják. Új kártyát a fizetési folyamat során (Click to Pay programban résztvevő kereskedőknél) regisztrálhat a Visa Click to Pay rendszerbe. A Visa csak a Visa kártyáit viszi át a Visa „Click to Pay” rendszerébe. Ha Discover, American Express vagy Mastercard kártyával rendelkezik, akkor csak be kell állítania a kártyáját, amikor először használja a „Click to Pay” szolgáltatással.

Nem találja a kérdését?


A(z)védjegy az EMVCo, LLC tulajdonát képezi, és kizárólag annak engedélyével használható fel. Az EMV® az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegy, más országokban pedig be nem jegyzett védjegy. Az EMV védjegy az EMVCo, LLC tulajdonát képezi.