Bécsi reptéri váró

Exklúzív bartered a Bécsi Nemzetközi Repülőtéren, használja ki a VIENNA Lounge és SKY Lounge felejthetelen előnyeit.

Használja ki a Vienna Lounge és a bécsi Sky Lounge kedvezményes szolgáltatásait, és tegye élvezetesebbé a járatra való várakozást. 

Változatos svédasztal, üdítő- és alkoholos italok, ingyenes wifi, magazinok, pihenőszékek, zuhanyzók és még sok egyéb kényelmi funkció áll rendelkezésre.

A váróterembe való belépéshez először jelezze a recepció személyzet felé, hogy a Visa által biztosított kedvezményes vagy ingyenes belépést szeretné igénybevenni, majd kövesse az alább leírt folyamatot. Ellenkező esetben a társalgóba való belépés nem lesz kedvezményes.

A reptéri váró használata:

 1. Mutassa meg kártyáját a Vienna vagy a Sky Lounge-ba való belépés előtt

 2. Húzza át kártyáját a regisztrációhoz és a jogosultság ellenőrzéséhez használt POS-eszközön.

 3. Fizessen kedvezményes árat, vagy lépjen be ingyenesen a váróterembe (a kártyájára és a kártya kibocsátó bankjára beállított feltételektől függően, amelyek a POS jogosultságellenőrző eszközön láthatók)

 4. Élvezze a váróban való tartózkodást.

Előzetes foglalás nem szükséges. Mutassa be prémium vagy vállalati Visa kártyáját a helyszínen. 

A Vienna Lounge az 1-es terminálon található, a váróterem 04:30 és 22:00 óra között tart nyitva. 

A Sky Lounge a 3-as terminálon található, 04:30 és 23:00 óra között tart nyitva.

Az szolgáltatás a Visa Europe-nál regisztrált részt vevő bankok ügyfelei számára érhető el. A Visa Europe-nál nem regisztrált kártyák használata nem engedélyezett.

Az váró használatának részletes menete:

 • A bécsi repülőtér várótermébe való belépéshez tájékoztatnia kell a recepció személyzetét, hogy igénybe kívánja venni a Visa által biztosított kedvezményes vagy ingyenes belépést.

 • Ezt követően a személyzet megkéri, hogy használja a fizikai vagy virtuális kártyájátt a kihelyezett eszközön, hogy a belépésre való jogosultságot ellenőrizhessék.

 • Kedvezményes belépés esetén az összeget egy klasszikus fizetési terminálon kell kifizetnie, ahol fizikailag vagy virtuálisan fizethet a váróterembe való belépéshez használt prémium vagy vállalati Visa kártyával.

 • Az ár 2 órás tartózkodásra vonatkozik.

 • A felnőtt kíséretében 3 éven aluli gyermekek számára a szállás ingyenes.

 • A belépési igényét nem szükséges előre lefoglalni.

Az ajánlat részletes feltételei:

 • Az ajánlat a Magyarországon kibocsátott lakosságivagy vállalati Visa Premium kártyák kártyabirtokosai számára elérhetőek: Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold és Visa Business. A kedvezmény mértéke kibocsátó bankonként eltérhet. 

 • A Visa Europe által regisztrált résztvevő bankok kártyabirtokosai használhatják az előnyt.

 • A vásárlás teljes összegét érvényes prémium vagy vállalati Visa kártyával kell kifizetni, amely az adott Visa kártya tulajdonosához/meghatalmazottjához tartozik.

 • Az szolgáltatás felhasználása során (a rendelkezésre állási korlátozások kivételével) a Bécsi Nemzetközi Repülőtér általános szerződési feltételei vonatkoznak.

 • A kedvezmény (beleértve a kedvezmény mértékét is) nem ruházható át, és nem helyettesíthető semmilyen más pénzügyi alternatívával.

 • A Visa fenntartja a jogot, hogy bármikor kicserélje, módosítsa és/vagy törölje az ajánlatot, valamint a jogot, hogy bármikor megváltoztassa az ajánlat feltételeit.

 • A törvény által megengedett mértéken túl a Visa és leányvállalatai, ügynökei, részt vevő kereskedői, éttermei és az Ajánlathoz kapcsolódó egyéb partnerei (a "Szolgáltatók") nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért vagy sérülésért a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban, beleértve annak cseréjét, módosítását vagy törlését, vagy bármilyen kárért vagy sérülésért, amelyet bármely harmadik fél vagy más szolgáltató cselekedetei vagy mulasztásai okoztak.

Az előnyöket a Visa Europe-pal együttműködve biztosítjuk.