A késés okozta frusztráció azonnal elillan

Egyre többen utaznak egyre több repülőjáraton. Ezáltal megnövekszik a légitársaságoknál tapasztalható késés esélye. Ha ez Önnel is megtörténne, a Visa segít elviselhetőbbé tenni Önnek a várakozási időt.

Visa Infinite kártyabirtokosként a SmartDelay-jel egy járat nagyobb késése esetén ingyenesen veheti igénybe a megadott repülőterek lounge-szolgáltatásait, ahol kényelmesen pihenve várhatja meg gépe indulását.

Szolgáltatásunkkal belépést nyerhet több mint 1300 repülőtéri lounge-ba a világ több mint 100 országában és több mint 500 repülőtéren, ahol ingyenes harapnivalók, frissítők és Wi-Fi várja Önt. 

Ezt az exkluzív lehetőséget a Visa Infinite kártyabirtokosok ingyenes szolgáltatásként vehetik igénybe. A szolgáltatást Önnek és további 4, Önnel együtt utazó utasnak is biztosítjuk, így akár a családtagjaival, akár a barátaival utazik, ők is csatlakozhatnak Önhöz.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Visa SmartDelay az alábbi linken elérhető, ahol a járat regisztrációját követően jogosult a szolgáltás igénybevételére:

https://visa.smartdelay.com/visahungary

  1. Ne felejtse el a a járatát a menetrend szerinti indulási időpontig regisztrálni a járatát!

  2. Amennyiben megtörténik a járat kedvezményre jogosító késésének bejelentése, mi haladéktalanul küldünk Önnek egy e-mailt, amelyik tartalmazza a repülőtéri lounge ingyenes használatát biztosító utalványokat*.

  3. Nem biztosítjuk a szolgáltatást, ha a bejelentett késés nem felel meg a szolgáltatásra jogosító késés követelményeinek**.

*Járatnak egy menetrend szerinti, egyetlen járatszámmal rendelkező járat minősül, egy irányba.

**A késést a légitársaságnak kell hivatalosan bejelentenie a leírt módon vállalatunk járatállapot-adatszolgáltatójának.