Hogyan fog megváltozni a világ?

Az elektromos járművek száma 2020-ban meghaladta a 10 milliót világszerte. Ez a szám 2021 végére csaknem megduplázódott. Ahogy a töltőinfrastruktúra növekszik a kereslet kielégítése érdekében, a Visa azon dolgozik, hogy minden járművezető számára zökkenőmentes fizetési élményt kínáljon.

Amit az elektromos járművek tulajdonosainak tudniuk kell

A Visa szeretné még kényelmesebbé tenni az elektromos járművek töltésének kifizetését. Tudja meg, hogyan teheti élete részévé és válhat rutinná – a legjobb töltőállomásokat kereső alkalmazásoktól kezdve a gyors, érintéses fizetésig.

Reflektorfényben az elektromos járművek

Piaci érték

$ 26 B

Az elektromos járművek töltésének piacát jelenleg 26 milliárd dollárra értékelik. Az elektromos járművek piaca összességében 2030-ra várhatóan eléri a 7 billió dolláros értéket.

Iparági kötelezettségvállalás

100 %

A vezető autógyártók, mint például a Ford, a General Motors és a Volvo a glasgow-i klímacsúcson ígéretet tettek arra, hogy 2040-re 100 százalékban kibocsátásmentessé válnak.

Töltővállalatok

300

Világszerte jelenleg több mint 30 különböző autógyártó cég forgalmaz elektromos járműveket, és 300 vállalat kínálja az elektromos járművek töltését.

Amit a kereskedőknek tudniuk kell

A tőltőállomások népszerűsége függhet attól, hogy mennyire egyszerű a fizetés az ügyfelek számára. A kereskedők számos módon biztosíthatnak pozitív fizetési élményt.

Ön kereskedő?

Tekintse meg a Visa anyagait és tudjon meg többet a jelenlegi fizetési megoldásokról.