Célunk, hogy segítsünk

Alapelvünk, hogy mindenki egyenlő esélyeket érdemel. Ezért olyan személyek és közösségek számára is lehetőségeket teremtünk, akik a többségi társadalomhoz képest hátránnyal indulnak a mindennapokban – mint amilyen a siketek és nagyothalló személyek csoportja.

Adományozz könnyedén, bankkártyával!

A Visa friss reprezentatív kutatása[1] szerint a magyarok közel kétharmada rendszeresen adományoz. Tízből hét visszatérő jelleggel adakozó honfitársunk véli úgy, hogy a bankkártyás fizetés könnyebbé és egyszerűbbé teszi a támogatást. Az adományozók többsége jelenleg banki átutalással vagy készpénzzel adományoz, de közel felük nyilatkozott úgy, hogy ha lehetősége nyílna rá, akkor bankkártyát is használna. 

Ezért is indítottuk útjára legutóbbi projektünket, amely egyszerre támogatja a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségét (SINOSZ), és mutatja meg az érintéses fizetésben rejlő lehetőségeket.

A kampányidőszak 2023. szeptember 24-től október 23-ig tart, így arra kérünk, hogyha adakozni szeretnél, legkésőbb október 23-ig tedd meg! Köszönjük!

Hol támogathatod a SINOSZ-t?

Ha adományozni szeretnél, az alábbi helyszíneken találkozhatsz interaktív terminálokkal Budapesten: 

Magyar Zene Háza
Westend – Eiffel bejárat
Erzsébet tér – Akvárium lépcső teteje

Keresd a nagy Visa LED falakat!

Továbbá lehetőséged van adományozni adományautomatákon keresztül is, amelyeket országszerte több bevásárlóközpontban is megtalálsz az alábbi helyszíneken: 

Budapest: Aréna Plaza, Mammut II., MOM Park, Budapest Árkád, Etele Pláza, Corvin Pláza, Duna Pláza
Győr: Árkád
Szeged: Árkád
Kecskemét: Malom Center
Miskolc: Szinvapark

FONTOS: Adományozni és az interaktív terminálokat kipróbálni kizárólag 2023. szeptember 24. és 2023.október 23. között van lehetőség.

Hogyan támogathatod a SINOSZ-t?

Digitális plakátjaink segítségével bárki mindössze egy érintéssel adományozhat a szervezetnek – és közben egy kicsit jobban megismerheti a támogatott közösséget is. 

Az adományozással ugyanis nemcsak adsz, kapsz is: mivel az érintéses fizetés mozdulatsora nagyon hasonló az „adni” szó jelnyelvi megfelelőjével, így a támogatással egyidőben megtanulhatod ezt a szót jelnyelven.

Ha szeretnél még tanulni

Nézd meg a videóinkat, és tanulj meg pár hasznos szót jelnyelven!

Lépj kapcsolatba a SINOSZ-szal!

SINOSZ - Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, 1068 Budapest, Benczúr utca 21., Telefon: +36 1 351 0434, Email: [email protected], Web: https://sinosz.hu/

Tudj meg többet a SINOSZ-ról

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége – mint közhasznú, országos érdekvédelmi szervezet – a Magyarországon élő siket és nagyothalló emberek társadalmi integrációjának előmozdításáért tevékenykedik. A szervezet ennek érdekében a jogszabályokba foglaltak megvalósításának szorgalmazásával segíti a siketek és nagyothallók életminőségének javulását, valós szükségletekre és igényekre alapozva ösztönzi az akadálymentesítési folyamatokat, illetve közösségi színtereket és szolgáltatásokat biztosít. 

A SINOSZ a bejövő adományokat kommunikációs akadálymentesítési szolgáltatásokra fordítja, amelyek magukba foglalják a jelnyelvi tolmácsolást, írótolmácsolást és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaikat, illetve olyan akadálymentesítő eszközöket, mint a mobil indukciós hurok vagy a jelnyelv oktatásához szükséges interaktív tábla.

A kampány lezárultával a SINOSZ a honlapján számol be az adományok felhasználásáról.

Köszönjük, ha támogatod a SINOSZ-t!

[1] A reprezentatív kutatást az Ipsos online adatgyűjtési módszerrel, 1000 fős mintán végezte 2023 augusztusában Magyarországon.