Így működik

Visa Easy Payment Service gyors és kényelmes fizetést biztosít Önnek és ügyfeleinek.

Nincs PIN-kód

Szinte valamennyi, kártya jelenlétében történő tranzakció esetén alkalmazható. 

Nem igényel szerződéskötést

A legtöbb MCC-n (Kereskedői kategória kód) belül működő kereskedő jogosult az alkalmazására.

A Visa Easy Payment Service (VEPS) előnyei

Gyorsabb és kényelmesebb a készpénznél.

Élvezze a készpénzes tranzakciókhoz képest magasabb értékkel rendelkező ügyletek előnyeit – az átlagos egyesült államokbeli fogyasztók Visa-val történő vásárlásai következetesen magasabb összegűek a készpénzes vásárlásoknál.¹

A gyorsabb fizetés zavartalanabb ügyfélélményt jelent – csökkentve ezáltal a hosszú sorban állást kisebb értékű tranzakciók esetén.

A program használatának megkezdése egyszerű, további díjfizetést, regisztrációs követelményeket vagy új berendezés vásárlását nem igényli.

  1. Forrás: A Visa USA-beli fizetésről szóló paneltanulmánya (2011 2. negyedévétől 2012 1. negyedévéig) – a Visa fizetésről szóló paneltanulmány a Visa megbízásából készült, és 1991 óta minden évben lefolytatja egy független vállalat, a TNS, évente 20 000, 18 év feletti válaszadó bevonásával, akiknek legalább egy fizetőkártya van a birtokában.

 

 


A Visa Easy Payment Service (VEPS) határértékek

A VEPS az ország helyi pénznemétől függően különböző országokban érvényes. Ha szeretné megtudni, hogy az Ön országában mekkora a VEPS határérték, kérjük, forduljon a Visa képviselőjéhez. 

Jogvitákra vonatkozó védelem

A Visa chip kártyás technológiája az üzletben történő vásárlás esetén védelmet nyújt a hamisított kártyával történő fizetéssel szemben, mivel egyedi, egyszer használatos kódot generál a tranzakció jóváhagyását megelőzően.

A kereskedők mentesülnek az „elveszett” és „ellopott” csalásokkal kapcsolatos felelősség alól, amikor VEPS tranzakciót végeznek PIN-kód nélkül.


K + V

Gyakran ismételt kérdések a Visa Easy Payment Service-re vonatkozóan.

Önt is érdekli a VEPS?

A VEPS előnyeivel kapcsolatos további információkért forduljon az elfogadóhoz.