Visa Boltok Boltja

visa boltok boltja logo

Visa Boltok Boltja néven indult verseny a fizikai üzletek megmérettetésére Magyarországon. A pgrogam célja a helyi vállalkozások eredményeinek elismerése, a vásárlók figyelmének felhívása a magas szolgáltatási színvonalú üzletekre, valamint a kis- és középvállalkozások számára motivációként is szolgáló legjobb gyakorlatok bemutatása. A nevezés nyílt és ingyenes. A Csehországban és Szlovákiában már működő versenyt az Instore Consulting EU cseh kiskereskedelmi portál indította el, a Visa pedig névadó szponzorként állt a kezdeményezés mellé. A versenyben minden hónapban új forduló indul, a havi nyertesek közül pedig a zsűri nevezi meg a Visa Boltok Boltja fődíjasát minden évben.

A Visa Boltok Boltja együttműködő partnere a Profield.

profield

HAVONTA EGY NYERTES

A versenyben, számos szempontot figyelembe véve, a legjobb vásárlói élményt adó boltokat keressük. A következő 8 területet értékeljük:
Exterior icon

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Mennyire megkapó, vonzó a bolt kívülről – az üzlet külső környezete és kirakata.

Concept icon

AZ ÜZLET KONCEPCIÓJA/STÍLUSA

Egyediség, kidolgozottság. Márkaépítés és azon belül az arculati elemek következetes alkalmazása.

Point of location icon

NAVIGÁCIÓ / TÁJÉKOZÓDÁS

Mennyire könnyű eligazodni a bolton belül, megtalálni a keresett terméket vagy szolgáltatást?

Bag icon

SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRUK BEMUTATÁSA AZ ELADÓTÉRBEN

Láthatóság és hozzáférhetőség, az áruk és az információk könnyű elérhetősége.

Headphone with microphone icon

POP KOMMUNIKÁCIÓ

Eladáshelyi ösztönző eszközök, információk, aktuális akciók, események.

POS terminal with card

FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Készpénzmentes fizetési lehetőségek támogatottsága, ösztönzése.

Touch the phone icon

DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

Kijelzők, képernyők az eladótérben.

Person support icon

SZEMÉLYZET

Az eladók felkészültsége és attitűdje, elérhetősége, létszáma.

Winner's cup icon

A versenyben minden hónapban új forduló indul.  A havi nyertesek közül pedig a zsűri nevezi meg a Visa Boltok Boltja fődíjasát.


Döntősök 2023

MÁRCIUS 2023

GYÖRGYTEA

A város sétálóutcájában található Györgytea egy gyógyteákat forgalmazó családi vállalkozás. A vállalkozás elindítója és a márka névadója Szabó György, akit az egész ország a bükki füvesemberként ismer.

Az üzlet kialakítása és stílusa nagyszerűen egyesíti a klasszikus patikák és a modern kiskereskedelmi boltok hangulatát. Egyedi, kiemelkedő színvonalú a design, magas minőségű, természetességet közvetítő a berendezés. A kiadványokat és prospektusokat kényelmes fotelekben tanulmányozhatja a vásárló, miközben megkóstolhat „Egy korty egészség”-et, ami az éppen aktuális tea ajánlatuk.

Az eladóktól hasznos javaslatokat, valamint felhasználási tanácsokat kaphatunk a termékekkel kapcsolatban.

A díjátadó ezen a linken tekinthető meg.

tea shop in hungary
handicraft products shop in hungary

FEBRUÁR 2023

NEKED TEREM

A Visa Boltok Boltja verseny 2023. februári nyertese a Neked Terem, mely hazai termelők minőségi árucikkeit – az élelmiszerektől az öko háztartási szerekig- forgalmazza és juttatja el a vásárlókhoz.

A cég a fentarthatóságra és a környezettudatosságra kiemelten figyel, a boltban egy csomagolásmentes részt is kialakítottak és a munkafolyamatok során elektromos autókat használnak.

A díjátadóról készült videó ITT tekinthető meg.

JANUÁR 2023

MOAI JUNGLE

A Visa Boltok Boltja verseny 2023. januári nyertese a Moai Jungle. A belvárosi aszfaltrengetegben üdítő zöld színfolt a bolt. A kávézó sarokban ülve a saját kiskertünkben vagy az erkélyünkön ülve érezhetjük magunkat.

Nagy hangsúlyt fektetnek az öko termékek forgalmazására és sok olyan termék van ami kimérős módon működik, tehát csak annyit kell megvennünk amire tényleg szükségünk van.

Rendszeresen készülnek interaktív újdonságokkal, például januárban nagy virágföld tesztet indítottak ahol a vásárlók saját kezükkel is megtapasztalhatták az egyes virágföldek közötti különbségeket.

Szakmailag felkészült eladók segítenek a rengeteg növény között a tájékozódásban és a választásban.

Folyamatosan bővülő vágott virág választékukban is törekednek a különlegességek beszerzésére.

A díjátadó ünnepségről készült videó ITT tekinthető meg.

plant shop in hungary

Döntősök 2022

DECEMBER 2022

ETÚHOME BUDAPEST

A bolt egyedi koncepciója, ahogy ötvözi a hagyományos kézműves termékeket a letisztult/modern bolti stílussal tökéletesen illeszkedik a modern kiskereskedelmi trendekbe.

Az újrahasznosított fából készült vágódeszkáktól a kézzel készített üvegtárgyakig minden terméket Magyarországon készítenek.

A barátságos, személyes kiszolgálás mellett igényes tájékoztató anyagokkal segítik a vásárlókat a döntéseikben.

ITT megtekinthető a díjátadó.

handicraft shop in hungary
group of people posing with prize

NOVEMBER 2023

BARTÓK PAGONY

Az üzlet koncepciója sokrétűen tükrözi a gyermekközpontúságot. A bolt kialakítása messze túlmutat a könyvesbolti funkciókon azzal, hogy a gyermekek és szüleik igényeit szem előtt tartva, olvasásra és közösségi élményekre egyaránt alkalmas teret kínál.

A kirakatba helyezett játszósarokban terepasztal, játékkonyha várja a legkisebbeket, az ülőbútorokon megpihenve pedig bárki kényelmesen beleolvasgathat a könyvekbe.

A díjátadó ezen a linken tekinthető meg.

OKTÓBER 2022

SZEMES OPTIKA

Az üzlet kialakításakor exkluzivitást tükröző, elegáns, emellett barátságos hangulatú környezetre törekedtek.

A kiemelkedő ügyfélélményt a magas színvonalú szakmaiság, és a vásárlót maximálisan központba helyező kiszolgálás garantálja. Egyesül a „high fashion boutique ” érzés a barátságos kávézó hangulattal melyet az üzlet sarkában elhelyezett kanapé és a barista képesítéssel rendelkező kolléga segít megteremteni.

A szakmai színvonalat tökéletesen támogatják az üzletben megtalálható digitális technikai eszközök is, melyek az igények pontos felmérését segítik.

A díjátadó ünnepség ezen a linken tekinthető meg.

group of people posing with prize

Rólunk írták

group of people posing with prize

Indul a Visa Boltok Boltja verseny Magyarországon

Visa Boltok Boltja néven új verseny indul a fizikai üzletek megmérettetésére Magyarországon. A verseny célja a helyi vállalkozások eredményeinek elismerése, a vásárlók figyelmének felhívása a magas szolgáltatási színvonalú üzletekre, valamint a kis- és középvállalkozások számára motivációként is szolgáló legjobb gyakorlatok bemutatása.

tea shop in hungary

Rangos díjat kapott a bükki füvesember miskolci boltja

A Visa Boltok Boltja verseny márciusi elismerését vehette át Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó Gyuri bácsi lánya.

man handshaking woman with prize

Indul a Visa Boltok Boltja verseny Magyarországon

Visa Boltok Boltja néven új verseny indul a fizikai üzletek megmérettetésére Magyarországon. A verseny célja a helyi vállalkozások eredményeinek elismerése, a vásárlók figyelmének felhívása a magas szolgáltatási színvonalú üzletekre, valamint a kis- és középvállalkozások számára motivációként is szolgáló legjobb gyakorlatok bemutatása.

Ha van olyan üzlet, amit szívesen látogat, mert kiemelkedő vásárlói élményt nyújt, jelölje résztvevőnek a versenybe a [email protected] e-mail címen.

A Visa Boltok Boltja verseny szervezője az Instore EU kiskereskedelmi weboldal.

instore logo

Kontakt:

Zsuzsanna Csukás

Country Manager, Instore Consulting HU

[email protected]

tel: +36 20 984 66 83