Változtassa nagy ötleteit még nagyobb lehetőségekké

A fintech vállalkozások újragondolják a modern fizetési ökoszisztémát. A fizetési iparág globális vezetőjeként a Visa büszke arra, hogy világszerte több mint 2000 különböző méretű fintech vállalkozással működik együtt. Programjaink biztosítják azt a kiterjedtséget és szakértelmet, amelyre a fintecheknek szükségük van, hogy eligazodjanak a fizetések és a digitális kereskedelem összetett világában.

Ismerje meg, hogyan segíti a Visa az Önhöz hasonló fintech vállalkozásokat

A Visa szakértelmének és kiterjedtségének kihasználásával már számos fintech vállalkozás keltette életre ötleteit, és nyújtott új fizetési innovációkat végfelhasználóinak. A Visa partnerprogramjai lehetővé teszik, hogy a fintech vállalkozások piacra vigyék üzleti ötleteiket és fizetési innovációikat.

Airwallex

A Fintech Fast Track segítségével az Airwallex gyorsan csatlakozott a Visa hálózathoz, és bevezetett egy Visa kártyát. Így ügyfeleik számára új, kényelmes mód nyílik a határokon átnyúló fizetések végrehajtására.

Dock

Egy brazil fintech vállalkozásnak kártyákat kellett volna kibocsátania egy ügyfél részére, de hiányzott a piaci szabályozási tapasztalata, ezért Visa Ready partnerünk, a Dock színre lépett és 13 nap alatt bevezette a kártyákat.

Olvassa el az esettanulmányt

Értesüljön a friss hírekről!

Iratkozzon fel, hogy értesüljön a Visa fintech kezdeményezéseivel kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről és erőforrásokról.
*A Visa Direct Fintech Fast Track program jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el.