VisaNet. Egy hálózat, amelyben megbízhat.

A VisaNet a Visa középpontjában álló globális hálózat, amely összekapcsolja a technológiát, az infrastruktúrát és az innovációt, hogy mindenkinek innovatívan biztosítsa a gyors digitális fizetéseket.

VisaNet, egy hálózat, amelyben a világ megbízik

A Visa a világ egyik legmegbízhatóbb márkája. A VisaNet több mint egy megbízható kártyahálózat. Számos digitális fizetési formát dolgoz fel világszerte, az év 365 napján, napi 24 órában.

VisaNet technológia + innováció

A Visa olyan termékekbe és szolgáltatásokba fektetett be, amelyek leegyszerűsítik és biztonságossá teszik a fizetést, átalakítva a pénz mozgását a magánemberek, a vállalkozások és a kormányzatok között.

A növekedés katalizátora

Rugalmas hálózatunk segíti a kormányzatokat, pénzintézeteket, fintech cégeket és innovátorokat az egyedi igényeiknek megfelelő fizetési megoldások testreszabásában.

Cloud Connect - Felhőalapú kapcsolat

A Visa Cloud Connect lehetővé teszi a fintech cégek, valamint a platformjaik modernizálását megcélzó ügyfelek számára, hogy biztonságosan csatlakozzanak a VisaNet-hez egy felhőalapú infrastruktúrán keresztül.

Okosabban a mesterséges intelligenciával

A VisaNet +AI egy olyan szolgáltatáscsomag, amely segíti a fizetések feldolgozását kimaradások esetén, gyorsabb fizetési élményt tesz lehetővé és optimalizálja a pénztári műveleteket.

Élen a digitális fizetésben

A VisaNet célja, hogy a megbízható és biztonságos fizetések, valamint a globális gazdasághoz való biztonságos hozzáférés révén mindenkinek mindenhol segítsen.