PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

A Visa szponzorációk a világot összekötő eseményekhez kapcsolnak bennünket

Szponzorációs és partneri együttműködéseink - legyen szó akár sportról, szórakozásról vagy divatról - összehozzák az embereket, és arra ösztönöznek hogy tovább haladva túlszárnyaljuk a várakozásokat. Az Olimpiai és Paralimpiai Játékoktól a FIFA labdarúgó-világbajnokságonᵀᴹ, a Visa Cash App RB-n és az Oracle Red Bull Racingen át az NFL-ig támogatjuk a mindenkit, mindenhol összekötő eseményeket.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Az Olimpiai és Paralimpiai Játékok világméretű partnere 2032-ig

Az olimpiai és paralimpiai játékok iránti elkötelezettségünk több mint egy szponzoráció. 1986 óta vagyunk az olimpiai mozgalom partnerei, és 2003-ban büszkén csatlakoztunk a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsághoz első globális partnerként. Elkötelezettek vagyunk a sportolók támogatása és egy befogadóbb világ építése iránt - mindezt a sporton keresztül.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa - ©Getty Images - Minden jog fenntartva

Visa and Uefa

UEFA női labdarúgás

Az UEFA női labdarúgásának első önálló partnereként a Visa 2018 óta tartó befektetése a női labdarúgásba segíti a sport láthatóságának növelését minden szinten, az elfogadás ösztönzését és a játék jövőjének biztosítását.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

A FIFA globális partnere

A FIFA labdarúgó-világbajnokság™ 2026-ban Észak-Amerikába tart! A FIFA események hivatalos fizetési technológiai partnereként a Visa zökkenőmentes és biztonságos kereskedelmi élményt nyújt a FIFA szenvedélyes rajongóinak a helyszínen, és izgalmas hozzáférést a Visa kártyabirtokosoknak. A Visa 2007 óta több mint 40 FIFA eseményen fokozta a rendezvény élményét.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA – ©Getty Images – Minden jog fenntartva

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Mindkét Red Bull Formula One csapat első globális partnere

A Visa Cash App RB és az Oracle Red Bull Racing Formula One csapatok első globális partnereként a Visa büszke arra, hogy a Red Bull Racinggel együttműködve sikereket érhet el a nemzetközi versenyek gyors ütemű világában. A Visa és a Cash App is csatlakozik a Red Bull Racing csapathoz, hogy a Visa Cash App RB-t támogassák a női F1 Akadémia vezetési sorozatában, tovább erősítve a Visa elkötelezettségét a nők szerepvállalása és fejlődése iránt szponzori platformjainkon keresztül.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool – ©Getty Images és Visa Cash App RB – Digital Lighthouse – Minden jog fenntartva

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Az NFL büszke szponzora 1995 óta

A Visa 1995 óta a National Football League (Országos Amerikai-futball Bajnokság; NFL) büszke szponzora. Az NFL és a hivatalos NFL-rendezvények kizárólagos fizetési szolgáltatójaként folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat a gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb fizetési módok biztosítása érdekében azért, hogy a szurkolók egy pillanatra se maradjanak le a pályán zajló eseményekről.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL – ©Associated Press – Minden jog fenntartva

A sport világszerte inspirál és egyesít. A Visa büszkén támogatja a sportolókat, a szurkolókat és a közösségeket a világ ikonikus sporteseményein keresztül.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy (a globális szponzorációs stratégiai csapat vezető alelnöke)