Innováció a Visánál

A tervezőkből, mérnökökből, termékszakértőkből és innovációs vezetőkből álló Visa Innováció és Tervezés csapatunk okosabb, gyorsabb és biztonságosabb kereskedelmi megoldásokat kínál ügyfelei számára, így hozzásegíti őket a győzelemhez a piaci versenyben. Így léphet kapcsolatba a Visa Innováció és Tervezés csapattal.

Ismerje meg Innovációs Központunkat és Stúdiónkat!

Az innovatív technológiák magával ragadó demói segítségével ismerje meg egy hálózatba csatlakoztatott fogyasztó egy napját és fedezze fel, hogyan változtatjuk meg a fizetési módok jövőjét.

Fedezze fel innovációs lehetőségeit

Felfedező workshopjaink mélyebb betekintést kínálnak az iparági trendekbe és nagy figyelmet fordítanak a növekedési területekre, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy a felhasználói kutatások alapján feltárják az újabb lehetőségeket kínáló területeket.

Élenjáró megoldások és élmények közös létrehozása

Változatos tervezési technikákat alkalmazunk a problémás pontok megértése, a koncepciók érvényesítése, a megoldások és kísérleti termékek tervezése és az új termékek fizetési ökoszisztémába való integrálása érdekében.


Tereink

Útvonal

Dolgozzunk együtt

Látogasson el San Franciscó-i Innovációs Központunkba vagy New York-i Innovációs Stúdiónkba, és fedezzen fel új lehetőségeket ügyfelei számára.