Elérhetővé tesszük a lehetőségeket mindenki számára

Világelsők vagyunk a digitális fizetések terén, arra törekszünk hogy minél több embert kapcsoljunk be a globális gazdaságba. Célunk, hogy mindig és mindenhol a fizetés legjobb módját nyújtsuk.

Innováció, mely mindenki segítését célozza

Az újítás a vérünkben van, iparágunk alapját képezi, és minden tevékenységünk középpontjában áll.

Tranzakciók átalakítása

Hatalmas növekedési lehetőségeket látunk a fizetési világában, és egyre nagyobb erőfeszítést teszünk azért, hogy 18 billió dollárnyi készpénzes és csekkes fogyasztói kiadást digitális fizetésekre váltsunk.

Elérhetővé tesszük a lehetőségeket

Hálózati megközelítésünk lehetőségeket teremt a digitális fizetések megvalósítására a fogyasztók, a vállalkozások és a kormányok számára szerte a világon a P2P, B2C, B2B, B2b és G2C fizetések megkönnyítésével.

Támogatjuk a vállalkozásokat

A fizetési lehetőségek folyamatosan fejlődnek. Éppúgy, mint a vállalkozások szükségletei. A Visa ezért egy olyan szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek, amely a csaláskezeléstől és a biztonságtól az adattermékekig, valamint a tanácsadásig és elemzésig terjedően mindent lefed.


Úttörő fizetési technológia

Történetünk 1958-ban kezdődik, abban az évben, amikor a Bank of America elindította az első fogyasztói hitelkártya programot az Egyesült Államokban. 1974-ben elértük a nemzetközi szintet, és 1975-ben bevezettük a betéti kártyát. 2007-ben világszerte egyesítettük a regionális vállalatokat és létrejött a Visa Inc., majd 2008-ban a történelem egyik legnagyobb nyilvános kibocsátása keretében megtörtént a vállalat tőzsdei bevezetése. Jelenleg több mint 200 országban és területen működünk és kínálunk kártyán, laptopon, táblagépen, mobilkészüléken stb. elérhető termékeket és szolgáltatásokat. Folyamatosan fejlődünk, de a célunk változatlan marad – segíteni és a legjobb fizetési megoldást nyújtani mindenkinek, mindenhol.

BankAmericard

1958

A Bank of America bevezeti a BankAmericard kártyát, amely az első „megújuló hitel” jellegű kártya

Megszületik a Visa

1976

A BankAmericard neve Visa lesz – egy olyan név, mely minden nyelven egyformán hangzik

Ismerje meg a Visa Inc. vállalatot

2007

A Visa egy globális vállalattá alakul, míg a Visa Europe egy tagsági szervezet marad

Visa’s Lynne Biggar, Kelly Tullier, & a group of 10+ year employees joined by NYSE President Stacey Cunning to celebrate Visa’s 60 years of existence.